Facebook

Få styr på din gæld med et Samlelån

Med et samlelån får du et bedre overblik over din økonomi.

Hvilke lån vil du samle?

Du kan tilpasse og beregne dit Samlelån, så det matcher dit behov. Gælden du vil samle skal være mellem 75.000 og 500.000 kr.


Overblik over din økonomi

Whiteboard icon

Sammenlæg lån mellem 75.000‑500.000 kr.

Checkliste
MitID logo
Pengesedler
Fordelene ved et Samlelån hos Smartlånet
Smartlånets samlelån er for dig, der har mange mindre lån hos flere forskellige låneudbydere. Ved at samle mange små lån til et større, kan du i de fleste tilfælde spare penge på renten og samtidig spare gebyrerne hos de forskellige låneudbydere. En sammenlægning af dine lån holder dine faste udgifter nede og giver dig et bedre overblik over din daglige økonomi.
Par kigger på computer og er glade
Så enkelt er det med et Samlelån hos Smartlånet
Udfyld blot låneansøgningen. Så gør vi arbejdet for dig. Vi sørger for at indfri dine nuværende lån, så du slipper for besværet med at kontakte andre låneselskaber. Din ansøgning behandles inden for 2 hverdage, hvorefter vi kontakter dig. HUSK at få alle lån med.
Par på tur i naturen
Få flere penge til dig selv med et Samlelån.
De fleste oplever at få flere penge mellem hænderne hver måned, når de samler deres lån. Penge, som du kan bruge lige som du vil. Du kan også vælge at låne ekstra penge, hvis der er behov for det. HUSK. Ansøgninger hos Smartlånet er aldrig bindende og kan altid annulleres.

Smartlånet bedømmelse: 4/5 baseret på 48 stemmer

Dato
Låneudbyder
Smartlånet
Antal stjerner ud af 5
51star1star1star1star1star